Traplift

De trapliftsystemen van Strobbe kunnen hoogtes aan tot 20m.: meerdere verdiepingen zijn dus geen probleem. We laten u kiezen uit vrijwel alle types liftstoelen en verschillende uitvoeringen. De aandrijving gebeurt via batterijen.

rechte trappen
draaitrappen met buiten- of binnenbocht
buitentrappen

Meer traplift merken

Otolift 

Kiest u voor Otolift? Dan krijgt u kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Want Otolift is niet voor niets de marktleider voor trapliften in de Benelux. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd een oplossing die past bij uw situatie én bij uw budget. Daarom zit u goed met een Otolift traplift:

Compacte installatie, uw trap blijft vrij.
Scherp geprijsd, recht uit eigen fabriek.
Huur en tweedehands ook beschikbaar.

Thyssenkrupp Trapliften

Hoeveel kost een traplift voor mij? Factoren die de prijs zullen beïnvloeden:

Complexiteit van de trap
Rechte trap, trap met bochten, spiltrap of over verschillende verdiepingen
Aantal bochten
Productuitvoering en extra’s
Subsidies

Smienk trapliften
Smienk Trapliften is ’s lands grootste leverancier van tweedehands trapliften. U krijgt een totaalpakket: van opmeting over installatie tot onderhoud. En u mag op beide oren slapen. Want gebruikte trapliften onder­werpen we aan grondige controles. Alleen na een positief rapport komt de lift uw richting uit. En duikt er achteraf toch een mankement op? Dan schiet onze technische ploeg te hulp: dag en nacht.

Traplift Comfortlift

Misschien had je ‘m al ontdekt, maar sinds kort staat onze gloednieuwe hefplateau website volledig live! Na de huisliften en trapliften, kregen nu ook onze hefplateaus een afzonderlijke website! Met de nieuwe site hopen we onze klanten een nog snellere service te kunnen verlenen m.b.t. datgene naar waar zij op zoek zijn. En het resultaat? Dat bekijkt u hier!