Traplift

De trapliftsystemen van Strobbe kunnen hoogtes aan tot 20m.: meerdere verdiepingen zijn dus geen probleem. We laten u kiezen uit vrijwel alle types liftstoelen en verschillende uitvoeringen. De aandrijving gebeurt via batterijen.

rechte trappen
draaitrappen met buiten- of binnenbocht
buitentrappen

Meer traplift beste koop

Waar koop ik de beste traplift? 

Welke leverancier is de beste en goedkoopste met d beste service gaarne uw ervaring.Moeite met trappenlopen? Een traplift biedt de oplossing. Wij vroegen Strobbe Liftsystemen naar het prijskaartje.

De basisprijs voor een rechte, eenvoudige trap is 3.000 euro. Inclusief plaatsing, exclusief btw. Maar het prijskaartje loopt op tot 12.000 euro voor complexere trappen. Vanwaar dat grote verschil? Prijsbepaler nummer één is het aantal bochten. Elke bocht is namelijk anders en vraagt om maatwerk. Voor een bocht van 90° betaal je ongeveer 500 euro extra.

Ook de lengte van je trap beïnvloedt de prijs. Logisch: hoe langer je trap, hoe meer materiaal en werkuren. Bij elke verdieping is er ook een stop noodzakelijk – een plaats waar je veilig kan afstappen. Heeft het minste invloed op de prijs: de afwerking. Uiteraard bestaan er basismodellen en modellen met alles erop en eraan. Maar het prijsverschil hiertussen is relatief klein.

Traplift tips

Tegenwoordig worden we steeds ouder in vergelijking met vroeger, en zijn er dus meer ouderen in ons land. De meeste mensen willen ondanks hun hoge leeftijd steeds vaker thuis blijven wonen, en dit lukt vaak prima met alle handige hulpmiddelen die we tegenwoordig hebben. Een veel gebruikte daarvan is de traplift. Als traplopen een lastig obstakel gaat worden door verminderde mobiliteit, ouderdom, ziekte of invaliditeit kunnen trapliften een goede oplossing voor de problemen zijn in de meeste gevallen. Hier speelt deze website op in door het geven van een groot aantal nuttige traplift tips en het aanbieden van een gratis stappenplan vol adviezen. Zo wordt het uitzoeken en kopen van een nieuwe of tweedehands traplift voor uzelf of bijvoorbeeld een familielid een stuk eenvoudiger. U kunt in de inhoudsopgave op deze pagina onder andere een traplift stappenplan en informatie en adviezen over de volgende onderwerpen terugvinden.

Trapliften vergelijken

Wanneer u heeft gekozen voor een onafhankelijke trapliften installateur kunt u meestal kiezen uit verschillende merken. De bekendste merken op het gebied van trapliften in Nederland zijn de volgende:

  • Otolift
  • Acorn
  • Stannah Trapliften
  • Handicare Trapliften
  • ThyssenKrupp (TKenCasa)

Al deze merken zijn uitvoerig getest op hun werking en zijn zeer veilig en betrouwbaar. Om er zeker van te zijn dat u voor het juiste merk kiest zijn er een aantal zaken die u op een rijtje kunt zetten voordat u een keuze maakt bijvoorbeeld:

  • Wat is de prijsklasse per merk?
  • Hoe lang bestaat het merk al?
  • Beschikken de merken over keurmerken?
  • Wat zijn de afmetingen van de trapliften?
  • Uit welke extra opties kan er gekozen worden?

Traplift

Misschien had je ‘m al ontdekt, maar sinds kort staat onze gloednieuwe hefplateau website volledig live! Na de huisliften en trapliften, kregen nu ook onze hefplateaus een afzonderlijke website! Met de nieuwe site hopen we onze klanten een nog snellere service te kunnen verlenen m.b.t. datgene naar waar zij op zoek zijn. En het resultaat? Dat bekijkt u hier!