Met een sta-op fauteuil kunt u gemakkelijk uit uw stoel komen, zonder hulp of kracht. U kunt deze stoel namelijk eenvoudig elektrisch omhoog laten komen.

Ander voordeel van sta-op stoelen is dat u ze in allerlei comfortabele relaxstanden kunt verstellen. Mensen die eenmaal een sta-op stoel hebben, willen nooit anders meer! Naast kopen kunt u ook een sta-op stoel huren bij Vitalis.

Eerst proberen?
Wij komen graag met een aantal sta-op stoelen bij u langs. Gratis en vrijblijvend! Vraag een thuisdemonstratie voor een sta-op stoel aan!

Topstoel van Nederlands fabrikaat, waarop u maximaal € 650,- korting krijgt via uw ziektenkosten verzekering!

vanaf € 2199,-

Een stoel die niet alleen perfect zit en ligt, maar u ook nog eens meehelpt bij het opstaan: dat is in het kort wat deze sta-op stoel allemaal in huis heeft. Die sta-op stoel kunt u nu via Vitalis ook huren!

per jaar 849,-

Eenvoudig, comfortabel en budgetvriendelijk. De Fitform Omnio is een eenvoudige sta-op stoel, die ervoor zorgt dat uw lichaam de meest natuurlijke houding aanneemt en goed wordt ondersteund.

vanaf 1399,- euro

Veelzijdig, comfortabel en budgetvriendelijk. De Fitform Elevo is een veelzijdige sta-op stoel, die ervoor zorgt dat uw lichaam de meest natuurlijke houding aanneemt en goed wordt ondersteund.

vanaf 1599,- euro

Tijdloos en volledig maatwerk. De tijdloze Fitform 212 is een volledig op uw maat gebouwde sta-op stoel, die ervoor zorgt dat uw lichaam de meest natuurlijke houding aanneemt en goed wordt ondersteund.

vanaf 1799,- euro

Eigentijds en volledig maatwerk. De modern vormgegeven Fitform 239 is een volledig op uw maat gebouwde sta-op stoel, die ervoor zorgt dat uw lichaam de meest natuurlijke houding aanneemt en goed wordt ondersteund.

vanaf 1999,- euro