Traplift Van Gogh (scherp geprijsd)
Trapliften » Trap met bocht(en)

Scherp geprijsd, voor trap met bochten. Deze traplift is speciaal ontworpen voor plaatsing aan de brede zijde van de traptrede.

vanaf 5.699,- euro

Traplift Swing (veilig in de binnenbocht)
Trapliften » Trap met bocht(en)

Innovatie voor uw veiligheid en comfort. Deze traplift is speciaal voor trappen met bochten en wenteltrappen. Bij het ontwerp van deze traplift is optimaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Traplift Simplicity (budgetvriendelijk)
Trapliften » Rechte trap

Budgetvriendelijke traplift voor rechte trappen. Deze traplift van Vitalis is ontworpen voor rechte trappen en van Nederlands fabricaat. Bij het ontwerp van deze traplift is rekening gehouden met een beperkt budget zonder consessies te doen aan kwaliteit.

vanaf 2.499,- euro

Traplift Levant (fluisterstil)
Trapliften » Rechte trap

Moderne traplift voor rechte trappen. Deze design traplift van Vitalis is speciaal voor rechte trappen en van Nederlands fabricaat. Bij het ontwerp van deze traplift is optimaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van onze gebruikers.

vanaf 3.899,- euro

Traplift Swing
Innovatie voor uw veiligheid en comfort. Deze design traplift is speciaal ontworpen voor meerdere verdiepingen. Bij het ontwerp van de traplift is optimaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Trapliften Strobbe

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften