Mensen zo actief en comfortabel laten leven en wonen staat bij ons hoog in het vaandel. Zorgverleners een prettige  en veilige werkomgeving bieden. Dit doen we met zorgproducten van hoge kwaliteit, innovatieve diensten en aanvullende serviceconcepten.

Multi lift is in 1997 een begrip in de liften sector. Ons team van gedreven en ervaren medewerkers werkt dagelijks voor consumenten, paramedici en zorgcentra in heel Vlaanderen, Nederland en Frankrijk. We zijn SO 9001-gecertificeerd en verkopen en plaatsen alle soorten liften zoals trapliften, huisliften, plateuliten, goederenliften tot liften in appartementen. Bij ons kies je voor garantie van vakkennis en betrouwbaarheid.

We bieden consumenten naast liften ook comfort- en mobiliteitsverhogende producten aan zoals scootmobielen, relax- en sta-op fauteuils, rollators, , hoog/laagbedden en matrassen. We geven niet alleen productinformatie in onze showroom maar verzorgen ook thuisdemonstraties in het hele land.

In onze eigen werkplaats kunnen we onze producten afstemmen op individuele wensen en behoeften. Bovendien kunnen we het onderhoud verzorgen van de producten die we leveren. In noodgevallen staat onze spoedservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.