Onze huisliftenlijn is uw introductie binnen verticale mobiliteit. Deze huisliften zijn special ontwikkeld voor locaties met gelimiteerde ruimte. Zelfs als u in een klein huis woont, hoeft u het comfort van een huislift niet te missen. Met onze huisliften worden functionaliteit met flexibiliteit en fris design gecombineerd. Enkele huisliften behoefen zelfs geen put en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd. Geniet van het leven en laat een huislift van et werk voor u doen!

· slechts beperkte ruimte nodig
· modern, open en elegant design
· economische oplossing
· geen liftput nodig, beperkte bouwkundige werkzaamheden
· schone liftinstallatie in een paar dagen
· u hoeft niet meer over te stappen (transfer) van bijvoorbeeld rolstoel naar traplift

Prijzen en service

De prijs van een huislift is afhankelijk van het door u gewenste model, uw huissituatie en eventueel gekozen opties. Voor een exacte prijsopgaaf is een adviesgesprek bij u thuis noodzakelijk. Vitalis stunt niet met goedkope huisliften van inferieure kwaliteit, maar biedt alleen huisliften van Nederlands fabricaat tegen gunstige prijzen.

Multi lift heeft sinds haar oprichting in 1989 een goede reputatie opgebouwd. Een goede service en kwalitatief uitstekende producten zijn daar een belangrijke oorzaak van. In noodgevallen staat onze spoedservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Plateauliften – Strobbe Liftsystemen – Strobbe Mobility Solutions

Budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van rolstoel of goederen? Hefplateaus, plateautrap- , fiets- en hydroliften kunnen elk hoogteverschil de baas.